Tīklošanās prasme: kāpēc tas jāprot māsām un vecmātēm

• 15.jūnijs 2021

Diasporas māsu un vecmāšu apvienība (DiMVA) aicina pieteikties uz virtuālu semināru "Tīklošanās prasme: kāpēc tas jāprot māsām un vecmātēm", kas notiks 2021. gada 15. jūnijā, 18.00. Šis seminārs ir bezmaksas un galvenā pasākuma daļa notiks angļu valodā (60 min), tam sekos DiMVA vadīta diskusija latviešu valodā (30min). Pieteikšanās līdz 6. jūnijam. Vietu skaits ir ierobežots.

Semināru organizē DiMVA sadarbībā ar Prof. Džilianu Soutgeitu (Prof. Gillian Southgate) un NHS Research and Development North West, kas sniedz stratēģisku un praktisku atbalstu attīstības un inovāciju veicināšanai un pētniecības kapacitātes veidošanai veselības un sociālajā aprūpē Lielbritānijas ziemeļ-rietumu reģionā.

Pieteikšanās šeit:

Atzīmējiet datumus nākamajiem semināriem! Sērijā plānoti šādi pasākumi:

• Otrdienā, 15. jūnijā "Tīklošanās prasme: kāpēc tas jāprot māsām un vecmātēm"

• Pirmdienā, 28. jūnijā "Līderība un pašattīstība māsām un vecmātēm"

• Otrdienā, 13. jūlijā "Profesionālā izaugsme: pieredzes stāsti"

• Otrdienā, 27. jūlijā "Uz pierādījumiem balstīta aprūpe: kāda loma māsām un vecmātēm ir pētniecībā?